Post by neusanpafinsa on Mar 8, 2022 6:26:27 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více kláves ▞▞▞
▞▞▞ Super City 2022 version ▞▞▞
Aktualizujte si prosím svou hru, sakra, už je to více než rok, co přišla poslední aktualizace, která také bez vylepšení. Prosím přidejte nějaké síly nebo tak něco.😢😢😢
Super City Macəra umo
Nejhloupější aplikace, jakou jsem kdy viděl. Všichni jsou pomalí, doslova všechno je zpomalené a ovládání nereaguje.
Příliš mnoho reklam a nemohu ani upgradovat a odstranit reklamy? Píše to, že zařízení není podporováno? Mám huawei mate 10, není to jako staré zařízení. Nyní jsem tedy zakázal internetové povolení používat jej bez reklam.
bylo to hrozné, ale líbí se mi přizpůsobené postavy jen 0 her
Hra byla opravdu zábavná, ale jak jste ji začali hrát víc a víc, začala vás nudit. Aktualizace velmi zklamala.
hra je zábavná, ale nenávidím, že vaše schopnosti nejsou trvalé po celou dobu a pokyny jsou rychlé. Také si myslím, že byste měli být schopni změnit své schopnosti nebo mít své vlastní město, které budete chránit nebo převzít, protože je těžké čelit všem hrdinové/villiani
Nejlepší hra ze všech
Super City アドベンチャー kpn
Fakt super hra 😃😃
Můžete prosím přidat hru pro více hráčů a možnost, kde můžete psát příkazy nebo odpovědi také na super město, můžete udělat hrdiny hezčí, jako byste byli netruální a zasáhli hrdinu a oni vás budou mlátit, dokud nezemřete, také odstranit věc ceny, protože HODNĚ lidí by si chtělo upravit vlastní postavu a do této hry také můžete přidat dítě, jako je, že někoho pozvete nebo se jim líbíte vy a váš přítel a přítelkyně, pak se vdáte a pak budete mít dítě máte dvě možnosti, jednu si můžete upravit, jak to bude vypadat a jak to bude vypadat dítě teenager dospělý a pak říct, že oba máte moc, pak se to smísí jako mít oheň ovládat mysl ještě jedna věc, můžete na postavy umístit malé bublinky nebo něco, co tam ukáže atributy a schopnosti, protože kliknete na postavu a nevíte, jaké mají schopnosti, a pak nechcete, aby ta síla v podstatě ukázala, jaké mají schopnosti a vytvářela více pravomocí, také můžete vytvořit hru, kde ty ca n přizpůsobte si svůj vlastní scénář, jako řekněme, kdybych chtěl vytvořit scénář konce světa, pak byste mohli upravit všechny detaily a pozvat nebo zveřejnit to ostatním hráčům, podobné věci teď přecházíme do těžké doby, můžete udělat zábavnější konec jako dát se znovu dohromady se svou ženou nebo získat práci, protože v super městě je těžké období a pravděpodobně školní dny to začíná být nudné, takže to můžete alespoň udělat více volitelnými a také, když půjdete k soudu, můžete napsat svou vlastní odpověď, protože většinou lži a dokážeš vyřešit problém s dozorcem, protože když se staneš dozorcem, vězni s tebou stále zacházejí stejně jako s odpadkem a nemůžeš je zatknout, můžeš to napravit a teď ve škole můžeš opravit tu věc s kaplí, jako když jsem já modlit se nebo a respektovat Boha ztrácíš svou popularitu, jako to, co sakra a co se chystám říct, je pro všechny hry, můžeš přimět lidi, aby se k tobě chovali stejně jako k ostatním, protože když hraju ve škole, tito dva lidé mohou být bojovat a učit ers o tom nebudou dělat šmejdy, ale když bojujete, zastavte se, udělají vše, co je v jejich silách, aby vás zastavili teď na Extra životy můžete udělat špatný konec a dobrý konec stejně jako super město dobrý konec pro další životy uniknout na lodi nebo letadlem na jiný ostrov a žij normální život špatný konec pro další životy pokusíš se utéct se svou skupinou nebo rodinou nebo sám jim zombie sežerou tebe a tvoji rodinu nebo skupinu špatné teď pro super město omlouvám se, změnil jsem názor, ale jsou dvě možnosti 1 bojujete v obrovské bitvě a pak je magie vymazána možnost dvě můžete bojovat dál, nebo teď opustíte ostrov kvůli wrestlingové revoluci, je to opravdu dobrá hra, stejně jako vaši ostatní, ale můžete na pozadí vytvořit životní příběh, jako když zrovna nezápasíte se svou ženou nebo rodinou nebo jíst teď to je ono PROSÍMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJTE VYLEPŠENÍ PROSÍM VÁS
Je to velmi dobrá hra, ale mám jeden problém, protože když někoho trefím, všechno mě zabije a já mám ještě jeden problém, který je velmi nenávistný, nemohu upgradovat, protože nemám žádné peníze!!!!!! Ale tuhle hru mám moc rád
Miluji to, než jsi přinesl nové, než oni přinesli nové bojové scény, protože stěží mohu najít shodu, abych neodpovídal
Toto je super skvělá hra, doufám, že vývojářům přidají další místa, kam jít, jako v dalších životech, což je také skvělá hra, takže jinak je to skvělá hra
v této hře se snažíš bojovat, ale většinu času jsi na zemi a snažíš se vstát.
Cooking Max: koch spiele Arcade kdq
Všechno je dobré, ale navrhuji některá vylepšení, pokud by mohla být zavedena pro hráče s rychlostí 110% nebo :- 1) Nové spouštěče (schopnosti): Fáze přes objekty a hráče. Pokud budou hráči postupně procházet, měli by okamžitě zemřít. 2) Nová možnost: Barva blesku (všechny barvy) Blesk - Žlutý blesk. 3) Vylepšení zpomalené spouště (schopnosti): Při aktivaci zpomalené spouště praskne. Nemělo by to prasknout. Při aktualizaci hry a modu přidejte výše uvedená vylepšení.
Tato hra prohrála, je z ní dobrý pocit. Nevím, jak to vysvětlit, možná jsem jen vyrostl.
Je to skvělá hra, ale měli byste přidat další superschopnosti, jako je teleportace na jiná místa, super rakety na obě ruce, mega transformace, brnění velkého robota, úder plamennou pěstí a dvojité kopy do výšky, které znáte jako útoky na blízko, nové laserové zbraně, 3D grafika nový příběh nebo ho prodloužit wifi pro více hráčů a nová místa, jako je park, nákupní centrum, muzeum, bílý dům a další skvělá místa, přísahám, že by mohla hru posunout na zcela novou úroveň a hru by si koupilo více lidí.
Tu hru miluji, zvláště, že v této můžete upravovat většinu věcí ve hře, což je velmi pěkné.Zápasový je na druhém místě, protože má jen omezený čas na výběr pohybů a kostýmů, protože když da booker něco nabízí, není v podstatě žádný způsob, jak změnit svůj vzhled, pokud nezaplatíte. To ale není případ této hry, zde máte téměř každou věc pod kontrolou. Děkuji za to, prosím, smažte ten okamžik, kdy se to přiblíží k někomu, kdo se transformuje, dává vám to nevýhodu
To je tak good.if je tam add můžete vypnout internet.The jeden problém je, že není žádný chat
Tato hra je opravdu zábavná. Postavy jsou legrační na pohled, když jsou ve svých hrdinských formách a jejich schopnosti se dokonale shodují. Jména postav mě pokaždé dostanou. Jediný problém, který mám, je, když vejdu do jedné oblasti a lidé už se mnou chtějí bojovat. Také nenávidím skutečnost, když se dostanu do trojitého týmu, protože jsem „zlý“. Zbraně jsou skvělé, ale mrazicí pistole je nejlepší. Rád zmrazím všechny v jednom období a přejdu do dalšího, abych dělal totéž. hra 10/10.
Miluju hru, jako jeden komentátor řekl, proč nemají svá skutečná jména, jako místo superman, u get soupman a prosím, super město 2 Mat Dickie a udělat to 3D. Jsem unavený z toho, že všechny ur hry jsou 2d kromě wrestling revolution 3d
Dobrý, ale potřebuje větší výkon jako teleportace. A změnit jméno superhrdiny a padoucha Aladina
Velmi dobré, ale můžete v tomto přidat přizpůsobení hráče a vím, že jste to udělali, ale upgradovat svou postavu zabere spoustu času, děkuji
Můžeme dostat tlačítko pauzy? Možná tlačítko transformátoru??
Hra je úžasná, ale u některých postav, jako je hrom, jsou nějaké chyby. Nemůže útočit elektrickou energií, umí pouze přitahovat zbraně.Pokud mu chcete dát sílu přitahovat zbraně, plz, dejte mu sílu přitahovat své kladivo pouze plz.
Úžasná skvělá hra, miluji grafické schopnosti a všechno, ale přál bych si, abychom mohli hrát online nebo mít chatovací boxy.
Dobrá hra, ale kostýmy hrdinů nejsou stejné jako ve filmu, město potřebuje upgrade, lidé by s ním měli být schopni otáčet v jakékoli oblasti, kde by měl být den a noc, hrdinové by měli létat do vesmíru, na letiště atd.
Výborná hra ji pořád ale je to stejný jako např. Školní dny ale stejně jeto lepší☺
Je to dobré, ale doporučuji koupit a dát charty všechny zdarma a přidat další režimy, jako je zdarma pro všechny gun game capture the flag, pokud ji máte, ohodnotím ji 5 hvězdičkami
Jak to, že když nadčlověk zatáhne za cokoli, co chytne, zemřu tak rychle, ale když to udělám jiným lidem, dostanou více životů než já, opravím tento problém nebo hru smažu.
Galaxy s7 edge nemůže zakoupit upgrade, říká, že „nákupy pro toto zařízení zatím nejsou k dispozici“. Prosím, pokud byste to mohli opravit, byl bych vám velmi vděčný. Tak dlouho jsem hledal superhrdinskou hru.
Super City Adventure clp
Dobře, tato hra je dobrá, ale tolikrát se kazí, právě jsem si ji dnes stáhl a 3krát vypadla, je to tak otravné 😡😡 dokud to neopravíte, hru odinstaluji